Festival Psychobilly del 4 al 10 de juliol a Pineda de Mar

El Psychobilly dóna a conèixer Pineda de Mar a nivell internacional i porta a la població visitants de diferents països d'arreu del món

Pineda de Mar acull, per desè any consecutiu, el Festival Psychobilly que se celebra des del 4 fins al 10 de juliol a la carpa instal·lada a l'espai annex al Complex Esportiu Can Xaubet i la guingueta Santi's. El festival arriba a la vint-i-cinquena edició i es tracta de l'esdeveniment amb més renom del seu gènere.

El Psychobilly porta a Pineda de Mar una programació internacional molt diversa, des d'apostar per joves promeses, a programar grups actuals i clàssics, fins a homenatjar els orígens del festival, convidant així, a grups participants de les primeres edicions. Cal destacar, que el festival Psychobilly, porta visitants d'arreu del món.

El festival comença el dimarts 4 de juliol amb una festa de benvinguda de 10 a 02 h a la guingueta Santi's Beach Bar. A partir de dimecres, nit dedicada a Estats Units, fins dissabte, les actuacions es faran a la carpa de Can Xaubet, de 20 a 05 h (dimecres i dijous) i de 19 a 05 h (divendres i dissabte). A més a més dels concerts, durant el dia (de 10 a 18 h), hi han programades diverses activitats, a la guingueta Santi's Beach, com ara, sessions de DJ, barbacoes, festa de disfresses i escuma.

Aquest any entre les novetats, destaca el concurs de bandes novelles, el diumenge tarda a la guingueta Santi's Beach Bar, el grup guanyador rebrà 300 € i l'opció de tocar a l'escenari gran en la següent edició.

Impacte econòmic d'1.447.225 €

 

Arxius adjunts