David Bisbal actuarà a Pineda el 9 d'agost dins del Festival Arts d'Estiu

La setena edició del festival començarà el 21 de juliol de 2017

David Bisbal actuarà a Pineda el proper 9 d'agost dins els Arts d'Estiu 2017. A la setena edició del festival també s'hi sumen els cantants Muchachito que actuarà amb Chambao i La Pegatina que actuarà amb Ramon Mirabet. The Original Blues Brothers Band, Jarabe de Palo, Faemino y Cansado, Rosario i Els Amics de les Arts, entre els artistes confirmats a la setena edició del festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona.

El cap de cartell David Bisbal actuarà el 9 d'agost a les 10 de la nit . El preu de l'entrada serà de 40€ a peu dret sense numerar, mentre que el preu a la grada amb seient numerat era de 50€, tot i que aquestes entrades ja s'han esgotat. Bisbal porta la gira 'Hijos del Mar' arreu de l'Estat i a diferents països del món com a la Gran Bretanya o Mèxic. Segons hem pogut veure a la seva web (www.davisbisbal.com) alguns dels seus concerts ja tenen les entrades esgotades com ara a Madrid. També ha esgotat les entrades a Cap Roig i actualment només queden entrades de més de 100€ per aquest mateix concert.

El festival, que se celebrarà del 21 de juliol al 26 d’agost a Pineda de Mar, canvia la seva ubicació al Nou Espai ARTS d’Estiu, un recinte de prop de 4.500 metres quadrats de fàcil accés, amb una graderia de 600 localitats i una platea molt més àmplia. Amb aquest canvi d’ubicació, ARTS d’Estiu amplia la seva capacitat i millora la comoditat i visibilitat de l’espectador amb unagraderia per a 600 persones i més espai a platea. A nivell tècnic, l’ARTS d’Estiu Costa Barcelona comptarà amb un ampli escenari de més de 120 metres quadrats i dues pantalles laterals amb realització en directe de l’espectacle.

ARTS d’Estiu Costa Barcelona és una iniciativa del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar i de l’Ajuntament de Pineda de Mar i compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Arxius adjunts