La Regidoria de Salut fa un curs específic a quatre joves de l'Escola Horitzó que els ha permès treure el Curs de Manipulació d'Aliments

Els 4 nois van superar el curs, de 4 hores, i van obtenir el corresponent diploma acreditatiu, que els pot facilitar en la cerca de feina en el sector de l'alimentació.

La Regidoria de Salut de l'Ajuntament de Pineda de Mar i l'Escola d'Educació Especial Horitzó van arribar a un acord per fer possible que s'impartís el Curs Bàsic de Manipulació d'Aliments i Seguretat Alimentària a 4 joves del Programa de Diversificació Curricular anomenat CREIXEM. Els 4 nois van superar el curs, de 4 hores, i van obtenir el corresponent diploma acreditatiu, que els pot facilitar en la cerca de feina en el sector de l'alimentació. El temari del curs va seguir estrictament el programa oficial, només amb l'adaptació necessària en la metodologia d'explicació i la de l'examen.

El Programa de Diversificació Curricular el formen alumnes entre 16-20/21 anys, que han acabat l’escolaritat obligatòria (amb adaptació curricular en l’àmbit ordinari). Des d’aquest programa es pretén donar una formació professionalitzadora que els capaciti per la seva inclusió en el món social i laboral.

Arxius adjunts