Revetlles de Sant Joan, concerts, activitats infantils, mostra de coques, postres casolans i sardanes

Dissabte a la nit l'espai Sant Jordi acollirà l'espectacle "Catalunya al cor"

De divendres a diumenge Pineda de Mar es vestirà de festa per celebrar la Festa Major de Sant Joan o Festa Petita del municipi i la Festa Major del barri de Poblenou. S’han programat una quinzena d’activitats, entre les quals destaca l’espectacle “Catalunya al cor”, a càrrec d’Albert Deprius i el Cor Harmonia, que tindrà lloc a l’Espai Sant Jordi i l’actuació de “Tapeo Sound System”, a la plaça de la Biblioteca de Poblenou, el proper dissabte 24 de juny.

El tret de sortida el donarà divendres l’exhibició d’una maqueta de modelisme ferroviari al Maresme, que es podrà veure fins el diumenge al migdia a l’Espai Llorens. La nit de divendres es celebraran revetlles de Sant Joan a diversos indrets del municipi i a la Platja dels Pins s’encendrà la Gran Foguera.

 

Dissabte hi haurà Ofici Solemne en honor a Sant Joan Baptista, a les 12 del migdia a l’Església Parroquial de Santa Maria. A la tarda, a partir de les 17h, la plaça de les Mèlies acollirà la 32a Mostra de Coques i Postres Casolans, organitzada pel CCR i amenitzada pels actors d’El Florido Pensil. A partir de les 19h hi haurà ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla La Principal de Llobregat. Aquesta activitat l’organitza l’Associació Cultural Mare Nostrum. En el descans de les sardanes hi haurà Ball de Gegants, i en acabar es farà el sorteig de la Mostra de Coques i Postres Casolans.

Tancarà les activitats de dissabte dues activitats musicals. El concert “Catalunya al cor” a l’Espai Sant Jordi, del qual es poden comprar entrades per 5 euros fins divendres a Can Comas, també a través de Tictactiquet.com i, si en queden, a la taquilla una hora abans de l’inici de l’espectacle. Al barri de Poblenou també tindrà lloc l’actuació de “Tapeo Sound System”, a la plaça de la Biblioteca, a les 24.00 h.

I diumenge, últim dia de la Festa Petita de Pineda, a les 11.30 h a la plaça de la Biblioteca tindrà lloc una festa de l’escuma amb el grup “3/4 de Quinze” i per la tarda, a les 19h a la Sala Gran del CCR tindrà lloc la presentació del musical “You can’t stop the beat”, a càrrec del grup Coreògrafs de l’Escola de Teatre Artur Iscla. I a les 19:30h, per cloure la Festa, a la plaça de les Mèlies hi haurà novament ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà.

Arxius adjunts