Els robatoris amb força s'han reduït a Pineda un 35% en els últims 12 mesos segons dades dels cossos policials

La Junta Local de Seguretat es va reunir ahir amb la participació de la Policia Local de Pineda, els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil, Bombers 

La reunió, celebrada aquest dimarts amb la participació de tots els cossos de seguretat (Policia Local de Pineda, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil i Bombers de la Generalitat) i els responsables polítics, va servir per compartir i valorar les dades a Pineda en matèria de seguretat els últims 12 mesos. Entre les dades, destaca que els robatoris amb força s'han reduït a Pineda un 35%, segons es desprèn del balanç policial fet públic durant la reunió de la Junta Local de Seguretat. Aquest descens s’ha produït, en part, arran de l’actuació policial que va portar a la detenció d’un lladre que va actuar reiteradament al municipi, principalment a Pinemar. Aquesta detenció es va aconseguir gràcies a l’actuació de la Policia Local de Pineda de Mar, en col·laboració dels Mossos d’Esquadra.

Les autoritats i els cossos policials han compartit altres dades estadístiques. Quant al balanç de Mossos d'Esquadra, destaquen la poca incidència de delictes violents a Pineda, i el fet que quasi el 38% dels fets denunciats són furts.

La tasca de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra i els treballs preventius conjunts han estat ben valorats per la Junta Local de Seguretat. La reunió s'ha celebrat aquest dimarts, 6 de juny, i ha estat presidida per la Primera tinenta d'alcalde, Carme Aragonès. Cal destacar la participació de la coordinadora de relacions del Departament d'Interior amb l'Administració Local, Núria Colomer; el secretari de la Delegació Territorial del Govern, Xavier Baiget, i el regidor de Seguretat Pública i Mobilitat de l'Ajuntament de Pineda, Francisco Javier Aguirre. Han participat la Policia Local de Pineda, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil i Bombers de la Generalitat.