Més concerts, desfilades de cavalls i de moda flamenca i taller de castells, novetats de la Fira Sud 2017

La VII edició de la fira es celebrarà al Poblenou de Pineda de Mar el cap de setmana del 10 i 11 de juny

Els propers dissabte 10 i diumenge 11 de juny Pineda de Mar acollirà la VII edició de la Fira Sud, el certament d’intercanvi cultural, gastronòmic i comercial que aplega artesans, comerciants i visitants de poblacions del sud de l’Estat i els propis de la comarca. Durant tot el cap de setmana hi haurà activitats culturals, demostracions, cercavila, actuacions castelleres i tallers d’oficis per a petits i grans, i més d’una vintena d’actuacions de qualitat a l’escenari de Cal Vedat, entre les quals s’hi compta el concert d’El Último Tributo, dissabte a la nit, que serà gratuït. Com a novetats, hi haurà una desfilada de cavalls i una altra de moda flamenca, i també un taller infantil de castells. El municipi cordovès de Rute és el convidat en aquesta ocasió.

Les activitats començaran el dissabte a les 10:30h i s’allargaran fins el diumenge al vespre. L’acte d’inauguració tindrà lloc el dissabte a les 12 del migdia, amb presència dels alcaldes de Pineda de Mar i de Rute, el Pubilllatge i els Gegants de Pineda, a la Rotonda del Monument. Prèviament, a les 11:30h, haurà tingut lloc la desfilada de cavalls amb sortida del pàrquing Costa Brava en direcció a la Rotonda del Monument, passant per la plaça Solidaritat i baixant per l’Avinguda Mediterrani. La desfilada de moda flamenca es farà a les 19h del dissabte i anirà a càrrec de Victoria Mena, amb la col·laboració de la Hermandad del Rocío de Pineda de Mar. I el taller infantil de castells es farà el diumenge de 10:30 a 11h a la zona de Cal Vedat.

Hi haurà un total de 120 parades d’artesans i comerciants i de demostracions d’oficis. Entre els tallers gratuïts n’hi haurà de papiroflèxia, picapedrer, de vidre, de teixit, de patchwork, de maquillatge, de sabó, de graffiti, de titelles, de cupcakes, d’espart, de pa o de goma eva, entre molts d’altres. També com a novetat d’aquest any, qui desitgi una fotografia de record del seu pas per la Fira Sud se la podrà fer a l’espai “Emporta’t un record de Fira Sud” que s’ubicarà a Cal Vedat i que patrocinen Gent de Pineda & Fotògrafs de Pineda. També hi haurà parc infantil amb circuit de motos, inflables i llits elàstics, animació infantil, aula d’entorn rural amb circuit amb carro i cavall, i exposicions, entre d’altres.

Arxius adjunts