19a Fira d'Entitats

La Fira compta amb la participació de més de 100 entitats

Més de 100 entitats i associacions participen aquest cap de setmana a la 19a Fira d'Entitats que se celebra a la Plaça de les Mèlies, Plaça Catalunya i Plaça Espanya. A més de poder visitar els estands de les entitats, els visitants podran gaudir de les activitats i actuacions programades per dissabte i diumenge (consulteu el programa adjunt). 

La Fira està organitzada per l'Ajuntament de Pineda i coordinada per la Regidoria Participació Ciutadana. Durant tot el cap de setmana, la Fira  esdevé una gran mostra del teixit d’associacions culturals, esportives i socials del municipi. Hi haurà degustacions, Gegants, Gastronomia, actuacions musicals i de balls, entre altres.

El dissabte a les 11h del matí tindrà lloc la foto de família amb totes les entitats participants a la plaça Catalunya. La inauguració de la Fira d’Entitats tindrà lloc a les 12h a l’estand de l’Ajuntament, que aquest any estarà dedicat al seu centenari, amb una exposició de fotos antigues del mateix consistori. La Fira d’Entitats s’inaugurarà amb la presència de l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor.

A les 14h, totes les associacions de veïns de Pineda organitzaran una arrossada popular a la plaça de les Mèlies, a l’espai cuina de la Fira). El preu del tiquet és de 6,00 euros (inclou beguda i postres).

La Fira pretén dinamitzar i estimular totes les entitats del municipi, fent participar el conjunt de la ciutadania de les activitats organitzades per les associacios locals. La Fira posa a l'abast de les entitats de la població, la possibilitat d'intercanvi d'informació i contacte per tal de donar a conèixer les activitats i projectes que realitzen, a més d'obrir-se a noves propostes de treball transversal entre elles. La Fira d’Entitats també és un bon aparador per a la captació de socis i col·laboradors. Una bona mostra de l’èxit de la Fira d'Entitats és l’augment, tant del número de participants com del nombre de visitants. 

La samarreta solidària de la Festa Major

Al mateix acte d’inauguració tindrà lloc la presentació de la samarreta solidària de la Festa Major que enguany col·labora amb la Fundació Infantil Ronald McDonald, concretament amb la Casa Ronald McDonald que la fundació té a Barcelona molt a prop de l’Hospital Vall d’Hebron. La finalitat d’aquestes cases és crear un entorn on l’infant que pateix una malaltia de llarga durada pugui tenir una vida normalitzada mentre rep tractament mèdic amb la seva família i relacionar-se amb altres infants fora de l’hospital. La Fundació té tres cases més a València, Màlaga i Madrid (més info: www.fundacionronald.org).

 

 

Arxius adjunts