Pineda organitza les primeres Jornades d’Educació

El municipi celebra el 20è aniversari de l’Escola d’Adults Natura

L'Ajuntament de Pineda de Mar organitza el dia 12 i 13 de maig les Primeres Jornades d'Educació. Les Jornades es fan a proposta de la comissió de permanència del Consell Escolar Municipal, que han proposat algunes de les temàtiques que es tractaran, amb tallers i xerrades, com són la comunicació dels adolescents en l'entorn digital i l'assetjament escolar.

Els actes començaran divendres, a l'Auditori de Pineda. A ¼ de 8 del vespre, hi haurà debat-taula rodona «Els reptes de l'Educació d'Adults: l'adequació de la formació dels joves en una societat en transformació permanent» a càrrec de Mohamed El Amrani, expert en projectes d'educació per adults) coordinador del projecte de Suara; i els professors de l'Escola d'Adults, Josep Miquel Arroyo, Gema Argelaga i Ramon Paraiso. I tot seguit, a 2/4 de 9, es farà la celebració del 20è aniversari de l'Escola d'Adults Natura també a l'Auditori.

Tallers «Adolescents i Xarxes Socials» i «Assetjament escolar» El dissabte tindran lloc a Con Comas els tallers de les Primeres Jornades d'Educació. A 2/4 de 10 del matí es farà un taller sobre assetjament escolar, «Prevenció, detecció i actuació» obert a mares, pares, mestres i públic en general. A les 11 h. es farà la xerrada «Comunicació adequada entre els adolescents a l'entorn 2.0» dirigida a pares, mares i adolescents. I a les 12 del migdia es farà un taller de Risoteràpia i la presentació d'una experiència d'educació empoderadora, «Re-cursos», Respirant «alegria» adreçada a pares i mares i persones que es dediquen professionalment a l’àmbit de l’educació. Hi haurà servei de monitoratge per a infants gratuït per a les famílies assistents.

Arxius adjunts