‘Pineda Mar de Flors’ guarnirà places i edificis emblemàtics de Pineda amb muntatges artístics de base floral

La 1a mostra d’art en flor de Pineda es celebrarà els dies 20 i 21 de maig

Els propers dies 20 i 21 de maig es celebrarà a Pineda de Mar la 1ª mostra d'art en flor, “Pineda Mar de Flors”. Es tracta d’un projecte cultural que fusiona l’art amb l’element floral i que es podrà veure en una desena d’instal·lacions a places, edificis emblemàtics i carrers del municipi. Seran obres fetes amb flors o basades en l'element floral, que elaboraran els artistes locals del Col·lectiu Art Denou. 

Els espais que acolliran les instal·lacions artístiques seran el campanar de l’Església, el balcó de l’Ajuntament, la plaça de Catalunya, el pati de Can Comas, la plaça de les Mèlies, l’antiga biblioteca de la plaça de les Mèlies, el carrer de Mar (3) i la plaça de Sant Pere Pescador. A més a més, una quarantena de comerços del municipi s’han sumat a la iniciativa i decoraran amb motius florals els seus aparadors, entrades o patis.

 

"Pineda Mar de Flors” s’inaugurarà el dissabte 20 de maig a les 11:30 del matí a la Plaça de Catalunya, des d’on on s'iniciarà un recorregut que seguirà l’itinerari de la mostra, guiat pels creadors de les obres.

 

 

Galeria d'imatges

Arxius adjunts