El 12 de maig finalitza el període de sol·licituds per a les llars d'infants municipals

Fins divendres estarà obert el període de sol·licituts d'inscripcions a les llars d'infants

Els pares i mares que vulguin inscriure els seus fills a les llars d’Infants municipals de Pineda poden presentar les sol·licituds fins el divendres 12 de  maig. El nostre municipi compta amb dues llars d’infants municipals: l’escola Bressol de Mar (C/ Sant Jordi, 106) i la llar d’infants Marinada de Poblenou, al C/ La Guàrdia, 11. En total, ofereixen 112 places, 54 a Bressol de Mar i 58 a Marinada i totes tenen aula de nadons, amb 8 places cadascuna.


 

Bressol de Mar: P0: 8, P1: 26, P2: 20 Total: 54

Marinada: P0: 8, P1: 28, P2: 22  Total: 58

Les dues llars d'infants comparteixen el projecte educatiu. La coordinadora de la llar d'infants Bressol de Mar, Sandra Lorenzo, ha parlat del model educatiu i ha explicat que l'atenció es centra en el creixement de l'infant i la relació amb les famílies. La directora de la Llar d'Infants Marinada de Poblenou, Elia Roqueta, ha explicat que l'aprenentatge en aquesta etapa educativa té molt en compte la individualitat de cada infant.

El preu públic d'aquest servei és de 130 euros al mes per infant i hi ha disponible un programa de beques per a les famílies que en el transcurs d'aquest mes de maig obrirà la convocatòria d'enguany.  El cost d’una plaça a les escoles bressol municipals de Pineda és de 7.507 euros per curs. Un 40 % d'aquest import el finança l'Ajuntament de Pineda de Mar, un 38% per cent per les famílies usuàries i un 22 % per la Diputació de Barcelona. 

 

 

Galeria d'imatges

Arxius adjunts