Compte enrera per la 15a edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur

La mostra Nacional de Teatre Amateur tindrà lloc del 28 d’abril a l’1 de maig

La Mostra Nacional de Teatre Amateur arriba a la seva quinzena edició consolidant-se com el principal espai de trobada per a les companyies de teatre amateur o no professional de Catalunya. Enguany els assistents a la Mostra tindran la possibilitat d’assistir a un total de 71 representacions de diferents formats i gèneres teatrals, repartides pels principals espais escènics de la ciutat de Pineda de Mar, així com equipaments polivalents i el principals carrers i places de Pineda de Mar.

En aquesta nova edició es consoliden les agrupacions teatrals procedents d’arreu de Catalunya i augmenta en nombre d’entitats amateurs procedents d’altres punts geogràfics, com per exemple Madrid, Ayora i Traiguera (País Valencià) i Aucamville (França).

Paral·lelament a la programació teatral, durant els quatre dies del certamen s’han organitzat diferents activitats en motiu adreçades a les companyies teatrals participants, com per exemple, una xerrada a càrrec de l’actor de teatre i president de l’Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya, Àlex Casanovas, que porta per títol “Teatre Amateur, Teatre Professional”; un intercanvi d’obres i textos teatrals entre les diferents agrupacions teatrals que participaran durant l’edició d’enguany, i la celebració de del 4rt consell de l’XTAC, la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya, entitat impulsada per la Federació d’Ateneus de Catalunya i que agrupa més d’una vintena de teatres d’ateneus de Catalunya.

L’acte Central d’enguany tindrà lloc el diumenge 30 d’abril a la carpa situada a la plaça Espanya i comptarà amb l’assistència del conseller de cultura Santi Vila. Al mateix acte, l’organització de la Mostra farà un homenatge a l’actriu Montserrat Carulla.

Galeria d'imatges