Commemoració del Dia Internacional de les Dones a Pineda de Mar

Com a novetat, l'Ajuntament de Pineda de Mar difondrà missatges dels joves fets per l'exposició 'Enrotlla't de bon rotllo" que es pot visitar a Can Jalpí

Pineda de Mar commemora el 8 de març el Dia Internacional de les Dones amb diverses activitats programades de l'1 al 17 de març. Exposicions, tallers, xerrades, activitats multiculturals, activitats esportives, missatges radiofònics, una excursió i un recital de poesia dedicat a les dones són algunes de les propostes. Les activitats són molt diverses i dirigides a totes les edats, amb activitats específiques pensant també en els joves i els infants. .

Com a novetat, l'Ajuntament de Pineda farà una campanya de sensibilització a través de les xarxes socials amb missatges elaborats pels joves. Es tracta dels missatges que han elaborat per l'exposició «Enrolla't de bon rotllo», que es pot visitar a Can Jalpí  Aquesta exposició es pot visitar a la masia de Can Jalpí i més endavant als diferents instituts i equipaments juvenils. Els missatges tracten sobre la dependència emocional, l'amor romàntic, l'assetjament, les falses creences sobre la sexualitat i el fet de parlar de sexe amb els pares. Aquests missatges s'han elaborat amb el suport dels educadors i educadores de l'Espai Jove de la regidoria de joventut.

Per segon any es farà una activitat també a través de Twitter amb el títol «La dona de la teva vida, que consistirà en penjar a la xarxa social una fotografia d'una dona que és o hagi estat important per la persona que la comparteixi, amb l'etiqueta:  #pineda8m. A la Biblioteca Serra i Moret es podrà visitar l'exposició «Dones grans, grans dones», i també les exposicions documentals «Les dones i la literatura», «Les dones al cinema» i la mostra de contes «Elles» a la sala infantil.

 

 

 

 

Galeria d'imatges

Arxius adjunts