150 professionals del món de les TIC a Pineda de Mar

L’Ajuntament de Pineda ha organitzat la VI Jornada de comunitat TIC que reuneix a professionals del món de les noves tecnologies de l’àmbit local.

L’Auditori de Pineda de Mar ha acollit aquest dijous la VI Jornada de la Comunitat de Tecnologies de la Informació d’entitats locals de Catalunya. En total 150 professionals de municipis de totes les demarcacions catalanes han participat en les conferències que s’hi han programat. Noves tecnologies, seguretat, transparència de dades públiques,... són alguns dels temes que s’han tractat amb professionals de diferents administracions locals però també del món privat com Amazon, o altres institucions com TV3 o el cos de la Policia Nacional.

L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, que ha donat la benvinguda als assistents en vídeo ja que es troba a Madrid, ha destacat la importància dels departaments de les noves tecnologies en el sector públic, i els nous reptes que es presenten en aquest camp. Per la seva banda, Ester Puertas, regidora de Pineda Digital, ha clausurat la jornada emfatitzant la necessitat d’apostar per les noves tecnologies en el sector públic per tal de ser més eficients i àgils i així respondre millor a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes.

Galeria d'imatges