Donem la benvinguda a les festes amb l'encesa de llums i un vídeo mapping

El programa inclou la inauguració de la pista de gel que estarà oberta fins el 8 de gener.

Pineda de Mar dóna la benvinguda al Nadal, aquest dijous 1 de desembre, amb l'encesa de llums, la projecció d'un vídeo mapping a la façana de l'Ajuntament i la inauguració de la pista de gel, a la plaça d'Espanya.

 

El programa d'encesa de llums de Nadal tindrà lloc als principals eixos comercials del municipi. Començarà a les 17.00 h amb la xocolatada popular, a càrrec de l'Associació de Veïns Unió de Poblenou, a la plaça del Pilar i a les 17.30 h hi haurà l'encesa de llums de Nadal amb l'animació dels personatges Disney i la visita del Pare Noel a càrrec de l’Associació Botiguers i Empresaris Gent de Pineda. A les 17.30 h tindrà lloc la xocolatada popular a la Plaça Catalunya organitzada per Gent de Pineda i a les 18.00 h es projectarà un vídeo mapping que consistirà en la projecció d'imatges 3D i so amb motius nadalencs a la façana de l'Ajuntament. A continuació es farà l'encesa de la il·luminació nadalenca, amb l’actuació de Gerard Borrell amb el seu espectacle Showmag.   A les 18.30 h es farà la inauguració de la pista de patinatge amb l'actuació del Club de Patinatge Artístic de Pineda, a la plaça d'Espanya. 

Tercer any de pista de gel a Pineda de Mar

La pista de patinatge és de gel sintètic, de material 100% ecològic, respectuós amb el medi ambient i té 160 m2. Romandrà oberta de l’1 de desembre fins el 8 de gener. El preu de l’entrada és de 2,00 euros i els establiments comercials adherits a la campanya obsequiaran als seus clients amb tiquets gratuïts. D’altra banda, l’Ajuntament de Pineda de Mar ha distribuït tiquets gratuïts a tots els infants matriculats a les escoles de primària del municipi. El cost de la pista de gel és de 36.000,00 euros i generarà la creació de 2 llocs de treball al municipi durant les festes nadalenques. Enguany es preveu un ingrés de 10.000,00 euros en concepte de la venda de tiquets a guixeta.

Fira de Nadal i més de 150 activitats aquestes festes a Pineda.  

La programació de Nadal a Pineda de Mar inclou més de cent cinquanta activitats per a totes les edats:  tallers, demostracions d’oficis antics, música al carrer, teatre, cinema, dansa i l’exposició d’Art Naïf d’Eduard Punset a la Fundació Tarrrats d’Art Gràfic, entre d’altres. El cap de setmana del 10 i 11 de desembre es celebrarà la V Fira de Nadal a Pineda a l’entorn de la plaça d'Espanya, plaça de les Mèlies, Dr.Bertomeu, Roig i Jalpí i Carreró de la Plaça. La Fira Nadal comptarà amb un centenar de parades de comerciants i d’artesans.

Arxius adjunts