Pineda de Mar organitza diferents activitats en motiu de la Marató de TV3

Les entitats pinedenques han previst actes per al cap de setmana del 18 i 19 de desembre.

Pineda de Mar s’uneix a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, a través d’un seguit d’activitats culturals, participatives i també infantils organitzades per diferents entitats del municipi. La cita és el proper cap de setmana del 18 i 19 de desembre, tot i que el dia 17 a les 18.30 h, els infants de Pineda ja obriran els actes de la Marató amb una cantada de nadales a Poblenou i Pineda Centre.
 
Dissabte, a Can Comas, hi haurà l’exposició de les obres presentades al concurs “II Memorial Laura Haro” i una conferència envers les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. A la plaça de les Mèlies, s’hi farà música i ball (10.30 a 11.30 h) i continuarà amb un Festival per la Marató amb una representació de diferents números musicals.
 
El diumenge 19, de 9.30 a 15.00 h a la plaça de les Mèlies, començarà amb una xocolatada amb coca i acabarà amb una subhasta de plats cuinats a càrrec de diversos restauradors del municipi, tot amenitzat amb actuacions musicals. Hi haurà una festa infantil i un vermut solidari a la plaça de la Biblioteca de Poblenou des de les 9 del matí fins les 16, perquè tothom pugui posar el seu granet de sorra per la Marató. La Coral Pinedenca també contribuirà amb un concert de Nadal a l’Església Parroquial de Santa Maria a les 19.00 h de la tarda.
 
En la passada edició del 2009 destinada a les malalties minoritàries, les entitats, centres educatius i associacions veïnals van aconseguir a Pineda de Mar una recaptació d’uns 6.000 euros.
 
Podeu consultar tota la programació aquí.