3.000 abonats al Complex Esportiu Municipal Can Xaubet de Pineda

Des del gener de 2016 el nombre d’abonats de Can Xaubet s’ha incrementat un 15%

 

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha entregat a Juan Antonio Moreno Rodríguez el diploma d’abonat número 3.000 del Complex Esportiu Municipal Can Xaubet. L’acte s’ha fet a les instal·lacions de la piscina i ha comptat amb l’assistència de la primera tinent d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica i Centre Innova, Carme Aragonès, del quart tinent d’alcalde i regidor de Cultura,   Esport i Salut, Santiago Macip, i de Francesc Horta, adjunt a l’Alcaldia i regidor de Comerç, Mercats i Agricultura.

El Complex Esportiu Municipal ha superat aquest mes d’octubre els 3.000 abonats i, per tant, la previsió d’arribar als 2.800 abonats a finals d’any. Des del gener de 2016 el nombre d’abonats de Can Xaubet s’ha incrementat un 15%. Del total d’abonats, 1.583 són dones i 1.468 són homes. Per franges d’edat: 277 (0-11), 83 (12-15), 552 (16-30), 1.676 (31-65) i 65+ (463). Per poblacions: 1.906 abonats de Pineda de Mar, 617 de Calella, 108 de Santa Susanna, 103 de Malgrat de Mar, 68 de Sant Pol, 54 de Palafolls, 52 de Sant Cebrià i la resta d’abonats són d’altres municipis.

Can Xaubet va començar la nova temporada de tardor-hivern amb les millores realitzades a les instal·lacions durant els mesos d’agost i setembre a la zona de la piscina i dels vestidors de la planta superior del centre i vestidors de grups. Les obres de millora van consistir en la substitució del revestiment (liner) a la piscina d’entrenament. També es va instal·lar un nou sistema de desinfecció per ultraviolats i el sílex dels filtres per incorporar un sistema de filtrat més eficaç i innovador a partir de vidre reciclat. Es van canviar les surades a la piscina d’entrenament i es van instal·lar nous impulsors a la piscina d’ensenyament i recreativa. La instal·lació també compte amb una nova barana d’accés a la piscina d’ensenyament. A la zona de bany es va reestructurar el sistema d’il·luminació i s’hi va instal·lar un equip de so. També es van fer canvis en el sistema elèctric per poder disposar de més endolls. Les obres de reforma també van incloure la impermeabilització de la zona de dutxes del vestidor d’abonats de la planta superior del centre, el canvi dels dosificadors dels hidromassatges i la instal·lació de nou mobiliari del bany de vapor. També es van fer tasques de manteniment i pintura dels vestidors.

Les obres van anar a càrrec del personal de manteniment de l’empresa Sportise que gestiona el Complex Esportiu Municipal Can Xaubet i a càrrec  d’empreses especialitzades amb un cost total de 134.082 €.

                                Carme Aragonès, Xavier Amor, Juan Antonio Moreno, Santiago Macip i Francesc Horta