Punset exposa a Pineda, a la portada del butlletí municipal A Prop

L'Ajuntament ha editat el número 40 del butlletí municipal que es reparteix a les llars de Pineda de Mar

L'Ajuntament de Pineda de Mar ha editat el número 40 del butlletí d'informació municipal A Prop que destaca a la portada l'exposició de la col·lecció privada d'Eduard Punset sobre Pintura ingènua haitiana -art naïf- que es pot visitar a la Fundació Tharrats, Can Comas, fins al 8 de gener de 2017.

El tema de portada del butlletí tracta sobre la inversió de gairebé 100.000 euros en obres de manteniment i millora als centres educatius de Pineda durant l'estiu.

El reportatge destaca la solidaritat dels pinedencs i pinedenques amb la Marató de donació de sang que aquest any ha celebrat la desena edició el dia 30 de setembre passat i entrevista Gala Cortel, responsable de promoció del Banc de Sang i Teixits.

El butlletí municipal inclou una entrevista a Pep Basart, cap de la Colla de Geganters i Grallers de Pineda de Mar que han celebrat els seus trenta anys d'història. L' A Prop també inclou un resum fotogràfic de la Festa Major de 2016.

Les notícies dels barris, de les entitats, de les activitats al municipi, l'editorial de l'Alcalde i l'opinió dels grups polítics municipals completen el butlletí A prop que també podeu consultar i descarregar en el document adjunt.

Arxius adjunts