Sessió de formació gratuïta sobre Marca Personal al Centre Innova de Pineda

Les persones interessades han de formalitzar la inscripció gratuïta per correu electrònic a l'adreça innova@pinedademar.org o per telèfon al 93 767 15 60

El Centre Innova de l'Ajuntament de Pineda de Mar té obertes les inscripcions per al Programa formatiu conjunt per a empreses i emprenedors que es porta a terme durant els mesos d'octubre i novembre. Aquest programa consta de deu sessions de formació gratuïta. El calendari de les properes càpsules formatives és el següent:

Marca personal, 25 i 27 d'octubre de 16 a 19 h, a càrrec de Mau Santambrosio (Impulsa tu marca, SL). Marca personal és un concepte de desenvolupament personal consistent en considerar-se a un mateix com a marca comercial. Es tracta d'elaborar, transmetre i protegir la marca amb ànim de diferenciar-se i aconseguir el major èxit possible, tant en les relacions socials com en les professionals.

Planificació econòmico-financera de la teva empresa, 8 i 10 de novembre de 16 a 19 h, a càrrec d'Emma Freijo (Àgora Centre de Formació-Annalisa Valmori). La planificació econòmico-financera és la representació de l'evolució de l'empresa, en termes monetaris durant  un determinat període de temps. Es realitza abans de la posada en funcionament i, per tant, fa referència al futur. Són previsions del que succeirà a l'empresa en el futur immediat.

Emprendre i vendre, 22 i 24 de novembre de 15 a 19 h, a càrrec d'Andreu Pérez. Aquesta sessió tractarà sobre el procés de comunicació i de persuasió, com ha de ser una presentació comercial i elements del màrqueting, entre d'altres.

Les persones interessades han de formalitzar la inscripció gratuïta per correu electrònic a l'adreça: innova@pinedademar.org o per telèfon trucant al 937671560. Totes les sessions formatives es realitzaran al Centre Innova, carrer Torres Quevedo, 16, de Pineda de Mar.

Les càpsules formatives ja realitzades han estat: Models de planificació de l'empresa: El Pla d'empresa; Desenvolupa el teu talent emprenedor amb Lego serious play i El Pla de màrqueting de la meva empresa.

El Programa Formatiu conjunt per a empreses i emprenedors del Centre Innova forma part del programa d'accions conjuntes que porten a terme, durant el segon semestre d'aquest any, els Centres locals de serveis a les empreses (CLSE) dels ajuntaments de Calella, Canet de Mar i Pineda de Mar, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Arxius adjunts