El Florido Pensil (nenes) i Corbacho 5.0 a la programació de L'Auditori de Pineda de Mar

Teatre, cinema i música a L’Auditori, del 16 d’octubre al 30 de desembre

La programació de L’Auditori de Pineda de Mar per a l’últim trimestre de l’any inclou teatre, cinema i música amb un total d'onze espectacles, entre els quals destaquen Corbacho 5.0 i El Florido Pensil (nenes).

Diumenge 23 d’octubre (19 h), José Corbacho portarà a L’Auditori el seu espectacle teatral Corbacho 5.0, en el qual utilitza com a excusa les noves tecnologies per parlar i riure’s, de tot una mica. El preu de l’entrada és de 10 €.

Divendres 4 de novembre (22 h) es representarà El Florido Pensil (nenes), la història del dia a dia de cinc noies sotmeses al sistema educatiu que va dominar l’Espanya de la postguerra. L’obra està interpretada per Roser Batalla, Lloll Bertran, Victòria Pagès, Mireia Portas i Isabel Rocatti i dirigida per Fernando Bernués i Mireia Gabilondo. El preu de l’entrada és de 15 €.

La programació de L’Auditori també inclou teatre familiar amb Univers fantàstic amb el mag Aliskim (27 de novembre, 18 h) i Un bosc de cames a càrrec de Farrés Brothers i Cia. (18 de desembre, 18 h). El preu de l'entrada és de 5 € cada espectacle.

La música també és protagonista aquest trimestre a L’Auditori amb el Concert de Nadal, amb entrada gratuïta, a càrrec de la Jove Orquestra de Cambra del Masnou (dissabte 24 de desembre, 12 h) i Flamenc i copla en família a càrrec de Antonio González, Juana García, Vanesa Ayala, Eli Ayala i Nacho Blanco, una saga veïns de Pineda de Mar que recorre el flamenc i la copla des del més tradicional al més actual. El preu de l’entrada és de 15 €.

La programació de L’Auditori inclou les pel·lícules: Misión imposible: Nación secreta (16 d’octubre); El puente de los espías (13 de novembre); Minions (8 de desembre) i Star Wars, episodi VII: El despertar de la força (11 de desembre). Totes les projeccions al preu de 3 € seran a les 18.30 h a L’Auditori amb la col·laboració de CinemArt. Aquesta associació organitza Curts per La Marató a L’Auditori, dissabte 17 de desembre (18h), amb la projecció, entre d’altres del curt Major, 57, sobre la vida de Sara Llorens i Manuel Serra i Moret. El donatiu de l’entrada de 3 € serà per a la Marató de TV3.

L’aforament de L’Auditori és de 265 localitats numerades. Entrades a la venda a Can Comas, de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i, en cas que en quedin, una hora abans a L’Auditori (c. Progrés, 22).

Arxius adjunts