Afectacions a la mobilitat del trànsit per la celebració del triatló internacional Ironman Barcelona 2016 a la comarca del Maresme

Diumenge 2 d'octubre, de 5 a 24 h, no es podrà estacionar ni circular pel recorregut de la prova de la marató

Diumenge 2 d'octubre se celebrarà el triatló internacional Ironman Barcelona a la comarca del Maresme. Aquest esdeveniment és una prova de llarga distància durant la qual 2.900 triatletes demostraran las seva resistència nedant 3.800 m, recorrent 180 Km en bicicleta i fent la marató de 42,2 Km.

L'organització obliga a tallar vies de comunicació perquè els esportistes puguin competir amb seguretat. Les afectacions a la mobilitat del trànsit seran les següents:

  • Tall de circulació de la carretera N-II, entre Calella i Montgat, a partir de les 6.30 h del diumenge 2 d'octubre. Es calcula que la circulació es podrà restablir a la N-II a les 19 h del diumenge.
  • L'alternativa a la N-II serà l'autopista C-32.
  • En els accessos del Maresme es lliurarà als usuaris un tiquet que els facilitarà el pas a l'autopista sense necessitat de pagar peatge mentre estigui tallada la carretera N-II.
  • Es recomana a la població evitar els desplaçaments en vehicle.

La marató passarà per Pineda de Mar. Per aquest motiu a partir de les 5 h del diumenge 2 d'octubre, estarà prohibit l'aparcament i s'iniciarà la retirada dels vehicles estacionats als carrers següents:

- Rierany dels Frares, en el tram comprès entre l'Av. Hispanitat i el pg de Mar.

- Passeig de Mar, des de Calella fins a la Platja dels Pins de Pineda.

- Passeig Marítim (ambdós costats) des del c. Tribala fins a la pl. Estació.

- C. Consolat de Mar fins a Santa Susanna

- Pg. Marítim (banda sud) des del c. Tribala fins al c. Onze de Setembre i c. Isaac Albéniz

Des de les 5 fins a les 24 h de diumenge 2 d'octubre no es podrà circular pels carrers abans esmentats. La Policia Local de Pineda de Mar senyalitza les zones afectades i agraeix la col·laboració ciutadana.

El bus interurbà no patirà cap modificació al seu recorregut per Pineda. A  Calella farà un recorregut diferent, quedant anul·lades algunes parades, però podrà arribar fins a l'Hospital Sant Jaume de Calella. El transport turístic El Cuc de Pineda de Mar modificarà el seu recorregut.

L'Ajuntament de Pineda de Mar convida a la ciutadania a gaudir d'aquest esdeveniment esportiu, animant els 2.900 esportistes d'arreu del món que participaran a l'Ironman Barcelona 2016.

Més informació: http://eu.ironman.com/