Celebració dels 10 anys de la Marató de donació de sang a Pineda de Mar

10a Marató de donació de sang, 30 de setembre al Casal d’Avis les Mèlies (10 a 22 h) i al Centre Cívic Poblenou (10 a 14 i 16 a 22 h)

L’Ajuntament de Pineda de Mar, el Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants de Sang del Maresme han celebrat aquest dilluns el desè aniversari de la Marató de donació de sang a Pineda amb un acte d’agraïment a les entitats que han col·laborat en l’organització i difusió d’aquest esdeveniment.

L’acte que que s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament ha consistit en el lliurament de diplomes als col·laboradors, projecció d’un recull d’imatges, parlaments de les autoritats i foto de grup. La celebració ha acabat amb un pica-pica.

Durant l’acte també s’ha presentat la desena edició de la Marató de donació de sang que se celebrarà el divendres 30 de setembre al Casal d'Avis les Mèlies (pl. de Les Mèlies) de 10 a 22 h i, com a novetat, al Centre Cívic Poblenou (Passeig Diputació, 8) de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Des de l’any 2007, Pineda de Mar és una de les 60 poblacions catalanes que acull la Marató de donació de sang. Un any més, la Marató comptarà amb la complicitat d’associacions i de la ciutadania per assolir el major nombre de donacions.

Cada dia són necessàries 1.000 donacions de sang a Catalunya per poder assistir totes les persones que ho necessiten. Pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pesi més de 50 quilos i no cal estar en dejú.

Més informació: http://www.donarsang.gencat.cat/index.html