Pineda de Mar protagonista avui del programa 'Més que esport' de Ràdio 4 (RNE)

L'alcalde de Pineda i el president del Club Ciclista de Pineda participaran al programa que s'emetrà a les 19h per Ràdio 4 (100.8 FM)

Pineda de Mar és la població catalana convidada avui a participar al programa 'Més que esport' de Ràdio 4 (RNE).  L'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i el president del Club Ciclista Pineda, Joan Llobet, participaran al programa radiofònic que s'emetrà a les 19 h per Ràdio 4 (100.8 FM), dirigit i presentat per la periodista, Marga Lluch.

Amb l'esport com a excusa, el programa també fa un recorregut per la geografia catalana per donar a conèixer els pobles i ciutats de Catalunya. L'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, parlarà de les activitats esportives i dels atractius turístics del municipi. Per la seva part, el president del Club Ciclista Pineda, Joan Llobet, parlarà del 25è aniversari de la Marxa Cicloturista Vila de Pineda de Mar (memorial Fabri Hernández) que se celebra aquest diumenge 18 de setembre.

El programa 'Més que esport' també es podrà escoltar a la carta al web de RTVE:  http://www.rtve.es/alacarta/audios/mes-que-esport/