El Complex Esportiu Municipal Can Xaubet celebra Jornada de Portes Obertes, diumenge 18 de setembre

Festa de l'Abonat i activitats per a tota la família a la piscina i al pavelló de Can Xaubet

El Complex Esportiu Municipal (CEM) Can Xaubet de Pineda de Mar celebrarà la 1a Festa de l'Abonat amb una jornada de portes obertes diumenge 18 de setembre. El CEM Can Xaubet obrirà a les 9 h i a les 11 h començaran les diverses activitats per a tota la família a l'espai de la piscina i al pavelló de Can Xaubet.

D'11 a 15 h a la piscina hi haurà un inflable per a petits i grans, barques a pedals, dinamització d'activitats i aquagym familiar d'11.30 a 12 h. Al pavelló de Can Xaubet d'11 a 17 h hi haurà circuit de cars, tirolina, inflables per a petits i grans i un taller de pintura de cares. Es farà una sessió de Zumba familiar de 12.15 a 12.45 h i dues sessions de ciclisme virtual d'11.30 a 12.15 h i de 12.30 a 13.15 h. També hi haurà botifarrada popular d'11 a 15 h. A les 13 h es farà un acte de reconeixement als abonats del CEM Can Xaubet i a les 15 h hi haurà sorteig de premis per als assistents.

El CEM Can Xaubet ha començat la nova temporada tardor-hivern amb la Promoció 3x2 amb matrícula gratuïta. Fins al 31 d'octubre els nous abonats tenen matrícula gratuïta i la quota del tercer mes els sortirà de franc. Amb aquesta promoció, el CEM Can Xaubet anima a la ciutadania a gaudir de les instal·lacions renovades aquest mes d'agost (millores realitzades a la zona de la piscina i dels vestuaris de la planta superior del centre i vestuaris de grups) i de la nova programació d'activitats per a totes les edats: Zumba, aquagym, karate, ioga, fitness i moltes propostes més. Pots inscriure't a les instal·lacions de Can Xaubet o contactar per telèfon al 93 762 72 62 i per correu electrònic: info@canxaubet.cat