L’Escola Municipal de Música de Pineda inicia el curs amb una nova oferta formativa als centres escolars

Inscripcions obertes fins al 28 de setembre per a les classes de música en horari extraescolar

L’Escola Municipal de Música de Pineda de Mar ha començat el curs amb una nova oferta formativa a les llars d’infants, escoles de primària i instituts. L’objectiu és apropar l’Escola de Música a l’alumnat dels centres educatius de Pineda, facilitar l’accés dels alumnes a la formació musical i també la promoció de les classes musicals en grup.

El termini per fer les inscripcions és obert fins al 28 de setembre. L’imprès d’inscripció s’ha d’entregar al centre escolar corresponent a l’alumne. Els preus de les classes als centres educatius són 17 o 20 euros, segons l’assignatura, i les famílies estan exemptes de pagar la matrícula.

Els professors de l’Escola Municipal de Música es desplaçaran a diferents centres educatius per oferir les classes en horari extraescolar. La nova oferta formativa inclou classes per a nadons a les llars d’infants, per a nens i nenes a les escoles de primària i per als joves dels instituts de Pineda.

Per aconseguir grups amb un mínim d’alumnes per a les classes de música en horari extraescolar ha estat necessari fer agrupacions de centres escolars a infantil, primària i secundària. En el cas de l’educació infantil també s’ha previst un servei d’acompanyament i/o transport per tal que els pares o mares no hagin d’anar a buscar els alumnes a l’escola i traslladar-los al centre on es realitzarà l’activitat.

La nova oferta formativa de l’Escola Municipal de Música està agrupada de la forma següent:

Nadons:

A les llars d’infants municipals Marinada i Bressol de Mar, l’Escola Municipal de Música ofereix 'Música en família' per als infants acompayats dels seus pares.

Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària:

a) A l’escola Antoni Doltra per als alumnes de les escoles Antoni Doltra, Montpalau i Poblenou.

b) A l’escola Jaume I per als alumnes de les escoles Jaume I i Mediterrània.

c) A l’escola Aloc per als alumnes de l'escola Aloc.

d) A l’escola Sant Jordi per als alumnes de les escoles Sant Jordi i Roser-Fedac.

Cicle Mitjà i Superior de Primària:

a) A l’escola Antoni Doltra per als alumnes de les escoles Antoni Doltra, Montpalau i Poblenou.

b) A l’escola Sant Jordi per a alumnes de les escoles Sant Jordi, Roser-Fedac, Jaume I, Mediterrània i Aloc.

Secundària:

Als Instituts Euclides i Pineda hi haurà oferta de classes de percussió per a tots els alumnes de secundària dels tres instituts de Pineda de Mar.

La nova oferta formativa als centres escolars està impulsada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Pineda i per l’Escola Municipal de Música i s’afegeix a l’oferta quem l’escola ofereix amb classes de formació musical bàsica i avançada que es fan a l’escola Sant Jordi i a Can Comas.

Les classes de l’Escola Municipal de Música han començat aquesta setmana coincidint amb l’inici del curs escolar 2016-2017.