1a Fira Fora Estocs, 17 i 18 de setembre a Poblenou

Productes de final de temporada, food trucks, artesans cervesers, música en viu i animació

El cap de setmana del 17 i 18 de setembre se celebrarà a Poblenou, la primera edició de la Fira Fora Estocs amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local i allargar la temporada turística amb esdeveninents que puguin gaudir el conjunt de la ciutadania i els visitants de Pineda de Mar.

Comerciants i empresaris del municipi muntaran les seves parades al carrer per oferir productes de final de temporada per promocionar els seus establiments amb ofertes atractives per als clients. La fira també comptarà amb artesans cervesers, food trucks, animació i música en viu.

La fira tindrà un escenari central a l'altura del carrer Veneçuela en el qual durant els dos dies es faran activitats i actuacions diverses, algunes de les  quals seran a càrrec d'associacions i entitats de Pineda.

Dissabte 17 de setembre, Javier Ginés oferirà un concert a les 19 h. Diumenge actuarà Gerard Borrell amb el seu espectacle Showmag, a les 12 h a l'escenari de la fira. Durant el cap de setmana la música en viu també omplirà l'Avinguda Hispanitat.

La 1a edició de la Fira Fora Estocs està organitzada per l'Ajuntament de Pineda de Mar amb la col·laboració de Gent de Pineda, Pineda Turística i la Diputació de Barcelona.