L'Ajuntament de Pineda de Mar posa en marxa el Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua per a persones cuidadores no professionals

S'inicia el 21 de setembre amb deu sessions gratuïtes de suport psicològic per a les persones cuidadores

L'Ajuntament de Pineda de Mar posa en marxa el Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM), un recurs de suport psicològic per a persones cuidadores no professionals. Es tracta de deu sessions gratuïtes, d'una hora i mitja de durada, durant les quals es disposa de l'ajut d'un psicòleg. El GSAM és un espai de relació, de suport psicològic i d'intercanvi d'experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. Els objectius del grup són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l'estrès.

Les persones que hi participin s'han de comprometre a voler compartir la seva experiència de cuidador/a amb les altres persones que es troben en la mateixa situació que ella. El GSAM no és un curs de formació, però les persones inscrites s'han de comprometre a assistir a totes les sessions.

La data d'inici serà el 21 de setembre i les sessions es faran els dimecres de 10 a 11.30 h fins al 30 de novembre.

Per a més informació us podeu dirigir a les oficines de Benestar Social de Pineda centre (c. Major, 44), de 9 a 13 h de dilluns a divendres i dimarts i dijous de 15 a 18 h i a Benestar Social de Poblenou (Centre Cívic, Passeig Diputació, 8) de 9 a 13 h de dilluns a divendres i dimecres de 15 a 18 h.  També per telèfon al 93 767 15 60 (extensió 751).

El GSAM està organitzat per l'Ajuntament de Pineda de Mar i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena.