Obertes les inscripcions per al programa de formació gratuïta per a empreses i emprenedors del Centre Innova

Les persones interessades han de formalitzar la inscripció gratuïta per correu electrònic a l'adreça innova@pinedademar.org o per telèfon al 937671560

El Centre Innova de l'Ajuntament de Pineda de Mar ha obert les inscripcions per al Programa formatiu conjunt per a empreses i emprenedors que es durà a terme els mesos d'octubre i novembre. Aquest programa consta de deu sessions de formació gratuïta amb el calendari següent:

Models de planificació de l'empresa: El Pla d'empresa, a càrrec de Joaquim Burjons, 4 d'octubre de 16 a 19 h.

Desenvolupa el teu talent emprenedor amb Lego serious play, a càrrec de Sílvia Marteles i Frederic de Gràcia Mir, 6 d'octubre de 9 a 14 h.

El Pla de màrqueting de la meva empresa, a càrrec de Maribel Lapaz (Strages), 11 i 13 d'octubre de 16 a 19 h.

Marca personal, a càrrec de Sílvia R. Herráez (Impulsa tu marca, SL), 25 i 27 d'octubre, de 16 a 19 h.

Planificació econòmico-financera de la teva empresa, a càrrec d'Emma Freijo (Àgora Centre de Formació-Annalisa Valmori), 8 i 10 de novembre, de 16 a 19 h.

Emprendre i vendre, a càrrec d'Andreu Pérez, 22 i 24 de novembre de 15 a 19 h.

Les persones interessades han de formalitzar la inscripció gratuïta per correu electrònic a l'adreça: innova@pinedademar.org o per telèfon trucant al 937671560. Totes les sessions formatives es realitzaran al Centre Innova, carrer Torres Quevedo, 16, de Pineda de Mar.

El Programa Formatiu conjunt per a empreses i emprenedors del Centre Innova forma part del programa d'accions conjuntes que porten a terme, durant el segon semestre d'aquest any, els Centres locals de serveis a les empreses (CLSE) dels ajuntaments de Calella, Canet de Mar i Pineda de Mar, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

 

Arxius adjunts