Obert el termini de presentació de sol·licituds per gestionar una barraca durant la Festa Jove 2016

El període per presentar les sol·licituds a l'Ajuntament romandrà obert durant 10 dies, a partir d’avui 19 de juliol

La Festa Jove de Pineda de Mar se celebrarà durant els dies 25, 26, 27 i 28 d’agost a la Platja dels Pins i les entitats que vulguin sol·licitar una barraca ja poden fer-ho. Poden presentar sol·licitud per optar a la concessió d’una barraca: entitats juvenils, seccions joves d’associacions cíviques, culturals, esportives o d’organitzacions polítiques, associacions d’estudiants o ONG’s de Pineda de Mar (amb el NIF corresponent) que realitzin activitats durant l’any obertes a la ciutadania.

Les sol·licituds i la documentació per prendre part en la convocatòria es poden presentar a través del Registre General de l’Ajuntament de Pineda de Mar (Plaça de Catalunya, 1). El període de recepció de sol·licituds s’allargarà durant deu dies naturals a partir d’avui, dimarts 19 de juliol.

Des de la Regidoria de Joventut s’han impulsat els criteris per a l’atorgament de llicències per a l’ocupació temporal del domini públic mitjançant la instal·lació d’estructures desmuntables amb motiu de la celebració de la Festa Jove 2016.

Les bases i la fitxa per participar-hi es poden consultar i descarregar a la web de l'Ajuntament (documents adjunts).

 

 

 

 

Arxius adjunts