Dotze joves de Pineda que han fet el curs de socorrisme aquàtic al Centre Innova ja treballen de socorristes aquest estiu

Es tracta de joves d'entre 18 i 30 anys que estaven en situació de desocupació i que un cop realitzat el curs treballen a les platges i parcs aquàtics

El Centre Innova de l'Ajuntament de Pineda de Mar, amb la col·laboració de l'empresa Marsave, ha finalitzat amb èxit el curs de formació de socorrisme aquàtic. Dotze dels tretze joves que han acabat el curs ja treballen com a socorristes a les nostres platges o en parcs aquàtics de municipis propers.

Es tracta de joves d'entre 18 i 30 anys que estaven en situació de desocupació,  inscrits al Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Pineda, i es van inscriure als curs de socorrisme aquàtic de 130 hores que s'ha realitzat al Centre Innova, del 2 de maig fins al 17 de juny, de dilluns a divendres de 9 a 15 h. Les classes pràctiques s'han fet a la piscina del complex esportiu Can Xaubet.

Aquest curs s'ha realitzat amb el suport de la Diputació de Barcelona, en el marc de la formació que la Gerència de Serveis de Desenvolupament Econòmic posa a disposició dels Ajuntaments per al desenvolupament de cursos de formació dissenyats a mida de les necessitats de les empreses i  comporta el compromís de contractació de persones en situació d'atur inscrites en els Serveis Locals d'Ocupació. L'Ajuntament ha rebut 5.625 € de la Diputació per a la realització d'aquesta formació al Centre Innova de Pineda.