Comunicat de l'Ajuntament de Pineda de Mar

L'Ajuntament manté oberta la taula de diàleg que els grups municipals,les Associacions de Veïns de Can Bel,El Carme i Bellamar i la Comunitat Musulmana van acordar crear a la qual s'hi va sumar la CUP

L'Ajuntament de Pineda de Mar manté oberta la taula de diàleg que els grups municipals del consistori, les Associacions de Veïns de Can Bel, El Carme i Bellamar i la Comunitat Musulmana de Pineda van acordar crear el 26 de maig passat, a la qual s'hi va sumar la CUP, en relació amb el nou centre social i de culte que es preveu traslladar de l'actual ubicació del carrer Sant Jordi al carrer Eivissa. Tot i que es va fixar el termini d'us mes per dialogar, hores d'ara es continua parlant amb la voluntat d'arribar a un acord.

L'Ajuntament de Pineda de Mar expressa la seva preocupació perquè mentre les parts mantenen la taula de diàleg vigent s'han anunciat actes de mobilització que poden posar en risc la continuïtat de les converses per arribar a una entesa. En aquest sentit, l'Ajuntament de Pineda considera que la realització de mobilitzacions és incompatible amb la voluntat de diàleg expressada per totes les parts fins aquest moment.

No obstant això i amb la voluntat de reconduir el tema per la via del diàleg, l'Ajuntament referma la seva postura de mà estesa per intentar consensuar una solució que sigui el mes beneficiosa per a totes les parts i que comporti el manteniment del bon clima de convivència existent al barri fins al moment.