4a edició del '397 Underground Pineda Festival'

Dissabte 2 de juliol de 10.00 a 00.30 h a la Plaça de Can Bepa (Skatepark) de Pineda

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pineda de Mar organitza, aquest dissabte 2 de juliol, la 4a edició del '397 Underground Pineda Festival'. Un festival per als amants del hip-hop que inclou actuacions musicals, una competició de skate, tallers i també exhibicions de graffitis. El festival es realitzarà a la Plaça de Can Bepa, a l'skatepark de Pineda, des de les 10.00 h fins a les 00.30h.

El festival va adreçat especialment als joves a partir dels 16 anys ja que el hip-hop compta amb una àmplia acceptació entre molts joves del municipi i se'ls hi vol oferir la possibilitat de gaudir d'una jornada d'oci alternatiu on es donin a conèixer les diferents disciplines de la cultura urbana.

El festival comptarà amb les actuacions de diversos grups i artistes del món del hip-hop i la cultura urbana: DJ Obsk, Vicios Sucios, Shaz Uno, DJ Hache, Mr. Weed, Güero Sam, Vlad, Herida Abierta, DJ Hosky, Pinan 450F, Ivo Incuerdo, Dj Sweet i Dano.

També es posaran plafons de fusta a disposició dels assistents per poder pintar graffitis i es farà un taller i una exhibició a càrrec de l'artista pinedenc BRE.

Totes les actuacions i activitats del festival seran gratuïtes.