Seleccionades les cinc propostes guanyadores del projecte 'Jove Participa 2016' per decidir quins tallers i cursos es realitzaran a Can Jalpí

Els tallers escollits tractaran sobre la prevenció de la violència masclista, l'expressió de les emocions i la imatge personal, entre d'altres.

Aquest dissabte 18 de juny s'ha celebrat a Can Jalpí l'assemblea del projecte 'Jove Participa 2016' durant la qual es van tractar les propostes de tallers joves que s'havien presentat dins del procés participatiu que es va posar en marxa des de la Regidoria de Joventut, amb la col·laboració del Consell de la Joventut de Pineda de Mar.

Durant l'assemblea, que va estar oberta a la participació de qualsevol jove de Pineda, es van exposar les 13 propostes rebudes, i després d'un procés de debat i votació, es van triar les cinc propostes que es duran a terme durant els mesos d'octubre a desembre.

Els cinc tallers triats han estat els següents:

  1. 'El mapa de les emocions', presentat per Marga Castellà: un taller per treballar l'expressió de les emocions dels joves a través de l'art.
  1. 'Construcció d'instruments musicals amb material reciclat', presentat per Estel Villaronga: un taller per crear instruments a partir de materials que s'acostumen a llençar (caixes de pintura i sabates, fils de pescar, pastanagues, etc.) i amb la intenció d'organitzar una exposició i un concert amb els instruments creats.
  1. 'Som taronges senceres. Parlem d'amor romàntic', presentat per Mònica Pujadas: un taller per prevenir la violència masclista entre els adolescents, a través de debats, rol-playings, cançons, pel·lícules, etc.
  1. 'La imatge com a comunicació', presentat per Raquel Buenaventura: un taller per fer créixer el rendiment personal i professional a través de la imatge que transmetem, personalment i a través de les xarxes socials.
  1. 'Taller de risoteràpia', presentat per Olga Tubert: un taller per extreure tots els efectes positius del riure.

Per a cadascun dels tallers s'ha creat un grup-motor amb els joves interessats que seran els encarregats de treballar en la posada en marxa de les propostes.

Aquest és un projecte pilot amb el que es pretenia impulsar la participació i la implicació dels joves en les decisions que es prenen des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pineda de Mar.

Per a rebre més informació sobre com s'ha desenvolupat el procés o per plantejar qualsevol qüestió, cal que us dirigiu a Can Jalpí (Carretera N-II, km. 671), per telèfon 93 767 15 60 (ext.776) o per correu electrònic  pij@pinedademar.cat

                                           Assemblea del projecte 'Jove Participa 2016' celebrada el dissabte 18 de juny a Can Jalpí