L'Escola d'Adults Natura farà preinscripcions del 20 al 28 de juny per al curs 2016-2017

Preinscripcions de 10 a 13 h i de 16 a 19 h a l'Escola d'Adults (c. Riera, 31)

L'Escola d'Adults Natura de l'Ajuntament de Pineda de Mar farà del 20 al 28 de juny les preinscripcions per al curs 2016-2017, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, a la seu de l'escola (c. Riera, 31). El període de matriculació serà del 2 al 9 de setembre.

L'oferta formativa del curs 2016-2017 de l'Escola d'Adults serà la següent:

- Obtenció del títol en educació secundària, en dues modalitats: Presencial a l'Escola d'Adults o a distància a través de l’Institut Obert de Catalunya (IOC). L’escola és un centre de suport. Si es finalitza l’ESO es pot obtenir el certificat de nivell de suficiència de català (C), si es compleixen els requisits demanats per la Direcció General de Política Lingüística.

- Preparació per a la prova d’accés a grau mitjà (curs subvencionat per la Diputació de Barcelona).

- Preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau superior (curs subvencionat per la Diputació de Barcelona). L'Escola d'Adults ofereix la preparació de les assignatures comunes (català, castellà, anglès i matemàtiques) i específiques (psicologia, biologia, química i geografia).

- Preparació per a la prova d’accés a la universitat per majors de 25 i 45 anys.

- Anglès. Nivells A2 (A2.1, A2.2), B1 (B1.1, B1.2) i B2 (B2.1).

- Aules d’acolliment lingüístic per a persones estrangeres.

L'Escola d'Adults Natura oferirà com a novetats per al curs 2016-2017:

- Castellà per a persones estrangeres.

- Instrumental I: curs adreçat a persones que volen aprendre a llegir i escriure.

- Instrumental III: curs preparatori per la secundària.

- COMPETIC: curs per facilitar l’adquisició de la competència digital.

Per accedir als cursos de l'Escola d'Adults Natura cal ser major de 18 anys. També hi poden accedir els joves de 16 a 18 anys que vulguin preparar-se per a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà o que facin un curs d'acolliment lingüístic. També els joves de 16 a 18 anys que no puguin accedir a centres de règim ordinari perquè treballen, tenen necessitats educatives específiques o són esportistes d'alt rendiment.

Per fer la preinscripció cal portar:

-Fotocòpia del DNI

-Certificat de notes (pel Graduat en Educació Secundària)

-Declaració de la renda 2015 (pels cursos d'accés a grau mitjà i superior)

Beques

El període de presentació de sol·licituds de beques per a l'Escola d'Adults serà del 27 de juny al 8 de juliol. Les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Pineda (Plaça Catalunya, 1) fins al 8 de juliol o al Centre Cívic Poblenou (Passeig Diputació, 8) fins al 7 de juliol.

Escola d'adults municipal des del 1996

Des de l'any 1996, l'Escola és un centre d'adults autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat per impartir secundària i expedir els títol corresponents. L'Escola d'Adults Natura és un centre públic de titularitat municipal que depèn de l'Ajuntament de Pineda de Mar i està gestionat per Suara Cooperativa.

Per a més informació contacteu amb l'Escola d'Adults: 93 767 15 60 (ext. 5 o 254) i per correu electrònic escoladadults@depineda.cat

http://www.escolaadultsnatura.wordpress.com  

 

 

 

 

Arxius adjunts