Nova oferta formativa de l’Escola Municipal de Música als centres escolars de Pineda de Mar

Preinscripcions obertes fins al 22 de juny als centres escolars

L’Escola Municipal de Música de Pineda de Mar estrenarà una nova oferta formativa als centres escolars (llars d’infants, escoles de primària i instituts) el curs que ve. L’objectiu és apropar l’Escola de Música a l’alumnat dels centres educatius de Pineda, facilitar l’accés dels alumnes a la formació musical i també la promoció de les classes musicals en grup.

Els professors de l’Escola Municipal de Música es desplaçaran a diferents centres escolars per oferir les classes en horari extraescolar. La nova oferta formativa inclou classes per a nadons a les llars d’infants, per a nens i nenes a les escoles de primària i per als joves dels instituts de Pineda.

Per aconseguir grups amb un mínim d’alumnes per a les classes de música en horari extraescolar ha estat necessari fer agrupacions de centres escolars a infantil, primària i secundària. En el cas de l’educació infantil també s’ha previst un servei d’acompanyament i/o transport per tal que els pares i mares no hagin d’anar a buscar els alumnes a l’escola i traslladar-los al centre on es farà l’activitat.

La nova oferta formativa de l’Escola Municipal de Música està agrupada de la forma següent:

Nadons:

A les llars d’infants Marinada i Bressol de Mar.

Educació infantil i cicle inicial de primària:

a) A l’escola Antoni Doltra per als alumnes de les escoles Antoni Doltra, Montpalau i Poblenou.

b) A l’escola Jaume I per als alumnes de les escoles Jaume I i Mediterrània.

c) A l’escola Aloc per als alumnes de l’escola Aloc.

d) A l’escola Sant Jordi per als alumnes de les escoles Sant Jordi i Roser-Fedac.

Cicle mitjà i superior de primària:

a) A l’escola Antoni Doltra per als alumnes de les escoles Antoni Doltra, Montpalau i Poblenou.

b) A l’escola Sant Jordi per a alumnes de les escoles Sant Jordi, Roser-Fedac, Jaume I, Mediterrània i Aloc.

Secundària:

Als Instituts Euclides i Pineda hi haurà oferta de classes de percussió per a tots els alumnes de secundària dels tres instituts de Pineda de Mar.

Preinscripció fins al 22 de juny

El període de preinscripció comença el 6 de juny i acabarà el 22 de juny tot i que també hi haurà la possibilitat de fer la preinscripció al setembre. Per fer-ho, cal omplir el full de la preinscripció (consulteu el document adjunt) que s’ha repartit a les famílies i entregar-lo al centre escolar corresponent. Amb l’objectiu de facilitar l’accés dels alumnes a la formació musical, els preus de les classes als centres educatius són 17 o 20 euros, segons l’assignatura, i les famílies estan exemptes de pagar matrícula.

La nova oferta formativa als centres escolars està impulsada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Pineda i per l’Escola de Música i s’afegeix a l’oferta formativa que la mateixa escola ofereix amb classes de formació musical bàsica i avançada que es fan a l’escola Sant Jordi i a Can Comas.

Les classes de l’Escola Municipal de Música als centres educatius de Pineda s’iniciaran el 12 de setembre coincidint amb l’inici del curs escolar 2016-2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arxius adjunts