Animals de companyia, la comèdia revelació, diumenge 5 de juny a L'Auditori

Entrades a 15 € a la venda a Can Comas (Plaça Catalunya, 3), de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h

Diumenge arriba a L'Auditori, Animals de companyia, la comèdia revelació que ha emocionat a tothom. Una obra divertida i molt recomanable que ara tens l'oportunitat de veure a Pineda de Mar, diumenge 5 de juny a les 19.00 h. Entrades a 15 € a la venda a Can Comas (Plaça Catalunya, 3), de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i una hora abans a L'Auditori.

Animals de companyia d'Estel Solé. Intèrprets: Martina Tresserra, Eduard Buch, Anna Gras-Carreño, Míriam Tortosa i David Plana.

Una colla d’amics es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda: una amiga del grup torna a casa després d’haver estat ingressada durant dos mesos per un trastorn psiquiàtric. La festa sorpresa es complicarà quan un dels amics confessi un secret inesperat. Acaben sortint els draps bruts de tots els personatges i aquell grup d'amics aparentment perfectes i agradables, traurà el pitjor de cada un, com a individus i com a col·lectiu. En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte el valor de l’amistat. És la constatació que la solitud i la necessitat d’afecte ens porta a tots a convertir-nos en animals de companyia.