Mª del Mar Vicens Carrillo de l'Escola Aloc guanya el 8è Concurs de Cartells Contra el Tabac

Els alumnes de 6è de les escoles de Pineda rebran unes postals amb el cartell guanyador que també es penjarà pel municipi

Des de la Regidoria de Salut s'ha organitzat el 8è Concurs de Cartells Contra el Tabac , entre els alumnes de 6è d'Educació Primària de totes les escoles del municipi. Avui, amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac, us comuniquem que el premi al millor cartell és per a l'alumne Mª del Mar Vicens Carrillo de l'Escola Aloc pel seu missatge i dibuix incisius i per una feina acurada i detallista. Enhorabona!

Aquest dimecres al matí s'ha fet el lliurament del premi al cartell guanyador del 8è Concurs del Dia Mundial Sense Tabac, a l'alumne Maria del Mar Vicens Carrillo de l'Escola Aloc. El regidor de Salut de l'Ajuntament de Pineda, Santiago Macip, ha entregat el premi (material artístic escolar) a l'alumne guanyadora, acompanyat de les mestres, la directora de l'escola i del tècnic de Salut de l'Ajuntament, Xavier Julià. Tot l'alumnat de 6è de Primària de les escoles de Pineda ha participat al concurs organitzat per la Regidoria de Salut de l'Ajuntament de Pineda.

Durant aquests dies es repartirà a tots els nens i nenes de 6è unes postals amb la imatge del cartell i es penjarà el cartell pel municipi. Demà dimecres el regidor de Cultura, Esport i Salut, Santiago Macip, i el tècnic municipal de Salut, Xavier Julià, lliuraran el premi a la guanyadora.