Pineda de Mar celebra la 18a Fira d'Entitats aquest cap de setmana

La Fira compta amb la participació de 66 entitats, activitats i actuacions, dissabte i diumenge de 10 a 20 h

Un total de 66 entitats i associacions participen aquest cap de setmana a la 18a Fira d'Entitats que se celebra a la Plaça de les Mèlies, Plaça Catalunya i Plaça Espanya. A més de poder visitar els estands de les entitats, els visitants podran gaudir de les activitats i actuacions programades per dissabte i diumenge (consulteu el programa adjunt). La Fira està organitzada per l'Ajuntament de Pineda i coordinada per la Regidoria Participació Ciutadana. Durant tot el cap de setmana, la Fira  esdevé una gran mostra del teixit associatiu del municipi.

Una de les novetats d'aquest any és l'entitat convidada: Xarxa Integral de professionals i usuàries de teràpies alternatives de Blanes. Enguany s'ha creat la figura de l'entitat convidada, amb l'objectiu de crear sinèrgies de les entitats locals amb d'altres entitats que tenen una trajectòria relacionada amb la temàtica d'aquest any de la Fira que està vinculada amb la salut comunitària.

Una altra de les novetats és el concurs d'Instagram organitzat per l'entitat Fotògrafs de Pineda que portarà l'etiqueta #firaentitatspineda. Els interessats podran participar penjant i etiquetant fotografies relacionades amb les entitats i/o amb la Fira d'Entitats. Se sortejarà un àpat per a dues persones al Restaurant Diagonal i per participar caldrà ser seguidor de @igerspineda i @restaurantdiagonal

La Fira pretén dinamitzar i estimular totes les entitats del municipi, fent participar el conjunt de la ciutadania de les activitats organitzades per les associacios locals. La Fira posa a l'abast de les entitats de la població, la possibilitat d'intercanvi d'informació i contacte per tal de donar a conèixer les activitats i projectes que realitzen, a més d'obrir-se a noves propostes de treball transversal entre elles. La Fira d’Entitats també és un bon aparador per a la captació de socis i col·laboradors. Una bona mostra de l’èxit de la Fira d'Entitats és l’augment, tant del número de participants com del nombre de visitants.

Arxius adjunts