La Regió Sanitària de Girona acorda redactar el projecte de construcció del nou CAP de Pineda de Mar

L'Ajuntament de Pineda va oferir fa sis anys, un terreny del carrer Tribala per fer el nou ambulatori que ha de substituir el CAP del carrer Tarragona

El Consell d'Administració de la Regió Sanitària de Girona, de la qual forma part Pineda, ha donat llum verda a la redacció del projecte de construcció del nou Centre d'Atenció Primària (CAP) de Pineda de Mar. Aquest nou ambulatori que haurà de substituir l'actual CAP del carrer Tarragona és previst que es construeixi en un terreny del carrer Tribala, entre els carrers Ignasi Iglésias i Justícia, que actualment és un aparcament de vehicles.

L'Ajuntament de Pineda de Mar va oferir el terreny al Departament de Salut de la Generalitat, ara fa sis anys, i l'aleshores consellera Marina Geli, acompanyada de l'alcalde Xavier Amor, va visitar el CAP del carrer Tarragona i el terreny i va veure amb bons ulls la construcció del nou CAP al solar disponible del carrer Tribala. Ara, la Regió Sanitària de Girona ha inciat els tràmits per redactar el projecte del nou CAP de Pineda de Mar.