El butlletí 'A Prop' destaca les inauguracions del Centre Cívic Poblenou i de L'Auditori de Pineda

Joan Manuel Serrat, Eduardo Galeano i Patxi Uriz, protagonistes del número 38 del butlletí d'informació municipal

L'Ajuntament de Pineda de Mar ha editat el número 38 del butlletí d'informació municipal 'A Prop' que es reparteix a les llars de la població. El tema de portada està dedicat a l'acte d'inauguració del Centre Cívic Poblenou que va comptar amb la participació del cantautor, Joan Manuel Serrat, el 17 d'abril passat, per homenatjar l'escriptor Eduardo Galeano a qui s'ha dedicat la sala gran d'aquest equipament.

El reportatge destaca l'acte d'inauguració de L'Auditori, edifici annex a la Biblioteca M.Serra i Moret, el 23 d'abril diada de Sant Jordi. Durant l'acte es va homenatjar als músics i compositors pinedencs, Joaquim Soms i Janer i Lluís Carretero i Basart.

El fotògraf, Patxi Uriz, guanyador del premi Goya al millor documental per 'Hijos de la Tierra', és entrevistat en aquest número del butlletí i afirma que Pineda ''és un bon camp base per fer que els projectes siguin efectius''. Uriz, resident a la població, exposa les seves fotografies a la Fundació Tharrats de Pineda (plaça Catalunya, 3), fins al 26 de juny.

Les notícies dels barris, de les entitats, de les activitats al municipi, l'editorial de l'Alcalde i l'opinió dels grups polítics municipals completen el butlletí 'A prop' que també podeu consultar i descarregar (document PDF adjunt).

Arxius adjunts