Inici del període de presentació de sol·licituds de beques en l’àmbit educatiu de l’Ajuntament de Pineda de Mar

L’Ajuntament de Pineda destina 71.208 € a beques en l’àmbit educatiu. Les sol·licituds es podran presentar a partir del 17 de maig a l’Ajuntament i, com a novetat, al Centre Cívic Poblenou

Les sol·licituds de beques en l’àmbit educatiu per al curs escolar 2016-2017 que atorga l’Ajuntament de Pineda de Mar es podran presentar a partir del dimarts 17 de maig. Es tracta de les beques de llibres, de transport, de llars d’infants i beques de l’Escola de Música i de l’Escola de Dansa. També de les beques d’ajuts individuals de menjador que atorga el Consell Comarcal.

Les sol·licituds hauran de presentar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament (plaça Catalunya, 1), de 8.30 a 14 h, de dilluns a divendres. Com a novetat, també es podran presentar les sol·licituds al Centre Cívic Poblenou (passeig Diputació, 8), de 9 a 14 h, de dilluns a divendres, per facilitar aquest tràmit a les persones interessades residents al barri. En tots els casos caldrà presentar el model de sol·licitud normalitzat, al qual s’ha d’adjuntar la documentació a què fan referència les Bases reguladores de la convocatòria aprovades pel Ple municipal el 31 de març de 2016.

El període de presentació de sol·licituds de beques serà fins al 3 de juny a l’OAC de l’Ajuntament i un dia abans, fins al 2 de juny, al Centre Cívic Poblenou.

El període de presentació de sol·licituds de beques per al casal d’estiu ja és obert fins al 20 de maig a l’OAC i fins al 19 de maig, si es presenten al Centre Cívic Poblenou.

Les beques per a l’Escola d’Adults es podran sol·licitar a partir del 27 de juny fins al 8 de juliol a l’OAC i fins al 7 de juliol al Centre Cívic Poblenou.

Les beques d’estudis superiors i estudis d’educació especial es podran sol·licitar a partir del 19 de setembre fins al 7 d’octubre a l’OAC de l’Ajuntament i fins al 6 d’octubre al Centre Cívic Poblenou.

L’horari de presentació de sol·licituds és de 8.30 a 14 h, de dilluns a divendres, a l’OAC de l’Ajuntament de Pineda i de 9 a 14 h, de dilluns a divendres, al Centre Cívic Poblenou.

L’Ajuntament de Pineda de Mar destina un total de 71.208,46 euros a beques en l’àmbit educatiu per al curs 2016-2017.

Més informació i documentació: http://www.pinedademar.org/serveis/educacio/serveis/beques