L'Espai Jove comença les activitats de la campanya 'Com t'ho fas de tarda?'

Aquesta campanya té com a finalitat oferir alternatives a l’oci dels joves adolescents de 12 a 15 anys

Des d'aquest passat cap de setmana es torna a realitzar la campanya de salut i oci alternatiu 'Com t'ho fas de tarda?', organitzada per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pineda de Mar a través de l'Espai Jove. La campanya s'allargarà durant un mes, en el decurs del qual hi participaran un centenar de joves organitzats en equips mixtos. Les inscripcions s'han realitzat a través de sessions informatives als centres de secundària i també amb informació directa als usuaris de l'Espai Jove, a Can Jalpí.

Els joves participen, setmanalment, de diferents esports i activitats de tot tipus, incloent una gimcana final que es desenvoluparà per diferents espais del municipi. Com a premi, els equips guanyadors gaudiran d'una excursió per anar al parc aquàtic Water World, el dia 4 de juny. Totes les activitats de la campanya són gratuïtes.

Per conèixer amb detall el funcionament de la campanya 'Com t'ho fas de tarda?' o per rebre més informació, cal adreçar-se a l'Espai Jove a la masia de Can Jalpí, 1a planta. Facebook: facebook.com/espaijove.joventut i correu electrònic: espaijove@pinedademar.cat