La Regidoria de Joventut consulta els joves per decidir quins tallers i cursos es realitzaran a Can Jalpí

El procés participatiu ‘Jove Participa 2016’ es porta a terme durant tot el mes de maig

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Pineda de Mar, amb la col·laboració del Consell de la Joventut de Pineda, ha iniciat el procés participatiu que porta per nom ‘Jove Participa 2016’ perquè els joves puguin decidir la programació de tallers i cursos que es faran a Can Jalpí. Aquest és un projecte pilot amb el qual es vol impulsar la participació i la implicació dels joves en les decisions que es prenen des de la Regidoria de Joventut.

Qualsevol jove pot fer arribar la seva proposta durant tot el mes de maig fent servir el model de butlleta que es pot trobar als diferents equipaments municipals o bé a través d’un formulari en línia al qual es pot accedir des d’aquest enllaç. Les propostes també es poden enviar a través del Facebook de Can Jalpí o a mitjançant l’adreça de correu electrònic: pij@pinedademar.cat

Les propostes han d’anar dirigides a joves dins de la franja d’edat dels 12 als 35 anys i estaran limitades a un cost de 500 euros per proposta, a més de complir amb la necessitat que siguin legals, viables, respectuoses i que no tinguin una finalitat lucrativa.

Totes les propostes que es rebin se sotmetran a debat i votació en una assemblea del Consell de la Joventut que es celebrarà el dissabte 18 de juny, a les 10 h, a Can Jalpí. Finalment les cinc propostes més votades es portaran a terme durant els mesos d’octubre a desembre.

Per rebre més informació sobre el procés o per plantejar qualsevol qüestió, cal dirigir-se a Can Jalpí (Carretera N-II, km. 671), o bé trucant al 93 767 15 60 (ext. 776).

Arxius adjunts