La 4a Fira d'Intercanvi de Llibres se celebrarà aquest dissabte 30 d'abril

A la plaça Catalunya i al Centre Cívic Poblenou, de forma simultània, de 10 a 14 h

Aquest dissabte 30 d'abril se celebrarà la quarta edició de la Fira d'Intercanvi de Llibres que aquest any incorpora, com a novetat, els textos teatrals coincidint amb la Mostra Nacional de Teatre Amateur. La fira comptarà amb un espai d'intercanvi de textos teatrals a disposició de les companyies i grups participants a La Mostra.

La fira vol posar en contacte les persones que els interessa la lectura: les que tenen llibres que ja no utilitzaran i els volen canviar per d'altres que no han llegit, o bé les persones que estan interessades en trobar llibres d'ocasió gratis o al preu simbòlic d'1 euro. No s'inclouran com a llibres per bescanviar les enciclopèdies, ni els llibres de text.

Les persones que aportin llibres ho podran fer el mateix dia de la fira, o bé anticipadament a les biblioteques municipals i també aquest any al Centre Cívic Poblenou. Allà se'ls farà lliurament d'un tiquet d'intercanvi per cada llibre que dipositin. El dia de la fira, dissabte 30 d'abril, podran passar per les parades de plaça Catalunya i fer el bescanvi de tiquets pels llibres que hagin triat. En cas que esgotin els tiquets, el preu de cada llibre que adquireixin serà d'1 euro.

La 4a Fira d'Intercanvi de Llibres i Textos Teatrals se celebrarà a la Plaça Catalunya i al Centre Cívic Poblenou, de forma simultània, de 10 a 14 h.  

La recaptació final de la jornada es destinarà a projectes solidaris de Pineda de Mar.