Pineda de Mar participa amb estand propi al saló B-Travel

Pineda de Mar mostra la seva oferta turística i d'activitats fins diumenge a Fira de Barcelona

Pineda de Mar participa al Saló de Turisme B-Travel de Barcelona fins diumenge. La destinació turística de Pineda de Mar participa per tercera vegada, amb estand popi a B-Travel que se celebra a Fira de Barcelona, al  recinte de Montjuïc.

L'Ajuntament participa a B-Travel (estand D 461) amb l'objectiu de potenciar la marca Pineda de Mar i la identitat propia del municipi, guanyant visibilitat i reputació en el sector, potenciant les activitats i la gastronomia local i oferint als visitants l'oferta d'allotjaments i el ventall d'atractius turístics de la població.

L'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, inaugurarà oficialment l'estand dissabte a les 12 h. Durant aquest acte, es presentarà a l'estand, el festival Arts d'Estiu 2016 i la XIV Mostra Nacional de Teatre Amateur.

Pineda de Mar també promocionarà la destinació turística a l'escenari central del saló B-Travel, anomenat 'Experience Area. El visitant a la fira podrà gaudir,  dissabte a la tarda, de la presentació del Festival Psychobilly i de l'actuació del grup Hellbilly Club, a les 18.30 h. Diumenge, a les 13 h es farà una nova acció promocional de Pineda amb l'espectacle 'Showmag' a càrrec de Gerard Borrell.

En l'àmbit gastronòmic, Pineda de Mar participa a l'espai B-Delicious. Dissabte de 16 a 23  h, els Restauradors de Pineda de Mar promocionaran la destinació sota el lema 'Tasta Pineda'.

La destinació de Pineda de Mar participa a les diferents propostes d'experiències que s'ofereixen als visitants: campanya B-Lack Friday (el primer dia del saló), túnel Sensorial (túnel d'accés al Saló que transporta al visitant a diferents escenaris sensorials a través d'imatges, so i olors) i Photocall (espai en què els visitants poden fotografiar-se amb un fons a escollir entre una selecció d'imatges de les diferents destinacions), entre d'altres.

L'horari del saló B-Travel és de 10 a 20 h, fins diumenge 17 d'abril.