Visita de la directora general de Joventut al Centre de Recursos per a Joves de Can Jalpí de Pineda

S'intensificarà la col·laboració institucional en accions i programes per fomentar la transició escola-treball i l'atenció als joves amb abandonament prematur dels estudis

La directora general de Joventut de la Generalitat, Marta Vilalta, ha visitat el Centre de Recursos per a Joves de Can Jalpí per conèixer l'equipament municipal i també els serveis i activitats de joventut que s'ofereixen des d'aquest espai. Durant la visita aquest dijous a la tarda, els responsables municipals han tractat amb la directora general de Joventut les diverses accions i programes per fomentar la transició escola-treball, així com l'atenció als joves amb abandonament prematur dels estudis. La visita ha servit per posar les bases de cara a una col·laboració més profunda entre la Direcció General de Joventut, el Consell Comarcal del Maresme i l'Ajuntament de Pineda de Mar.

Marta Vilalta ha estat acompanyada pel coordinador territorial de Joventut a Barcelona, Oriol Martín, la vicepresidenta del Consell Comarcal del Maresme i regidora de Pineda de Mar, Mònica Palacín i el conseller d'Educació i de Joventut del Consell Comarcal, Ignasi Bernabeu. Per part de l'Ajuntament de Pineda de Mar han participat, Sílvia Biosca, regidora de Presidència, Planificació i Comunicació i Sònia Moraleda, regidora d'Educació, Joventut i Participació. A la trobada també han participat Mònica Oms, tècnica de coordinació territorial del Maresme de la Direcció General de Joventut i Javier Naya, dinamitzador juvenil de l'Ajuntament de Pineda de Mar.