L'activació de noves freqüències mòbils 4G pot afectar la recepció del senyal de la TDT

Les operadores de telefonia han posat a disposició de la ciutadania el telèfon gratuït 900 833 999 i la web www.llega800.es

L'activació recent dels serveis mòbils de nova generació (la tecnologia anomenada 4G), prestada sobre la banda de freqüències de 800 MHz que anteriorment utilitzava la Televisió Digital Terrestre (TDT), pot comportar l'aparició de determinades afectacions en la recepció del senyal de televisió. Principalment pot afectar a edificis o vivendes pròximes a les antenes de telefonia mòbil quan veuen la televisió TDT i no afecta la televisó a través de fibra òptica, satèl·lit o Internet.

Si teniu problemes en la recepció dels canals de la televisió TDT, a causa de l'activació d'aquestes noves freqüències, l'empresa Llega800 ha establert un número de telèfon d'atenció gratuïta a la ciutadania: 900 833 999.

També està disponible la web http://www.llega800.es per informar-vos i per sol·licitar que un tècnic adapti de forma gratuïta les antenes per solucionar les afectacions derivades de l'activació de les noves freqüències dels serveis mòbils 4G a Pineda de Mar.