Comunicat de l'Ajuntament de Pineda de Mar en relació amb la detenció del presumpte autor de robatoris en habitatges de Pinemar

La Policia Local ha detingut el presumpte autor d'una temptativa de robatori amb força en un habitatge del barri de Pinemar que acumula nou detencions per fets similars al barri

La Policia Local de Pineda de Mar ha detingut avui el presumpte autor d'una temptativa de robatori amb força en un habitatge del barri de Pinemar. Es tracta de la mateixa persona que amb la detenció d'avui acumula nou detencions per fets similars al barri.

El segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Pineda de Mar, Jordi Masnou, s'ha traslladat aquest mateix matí fins als Jutjats d'Arenys de Mar per interessar-se per les actuacions que durà a terme la Fiscalia, en relació amb aquest cas que ha generat la preocupació dels veïns i del consistori per uns fets que s'ha constatat que són reincidents i provoquen inseguretat a la ciutadania.

Pel fet que el consistori no està personat en la causa, no s'ha pogut obtenir la informació i per aquest motiu i en espera de la tramitació de l'expedient, l'Ajuntament de Pineda de Mar valora la possibilitat de personar-se com a acusació en aquest cas.

El 3 de març passat, l'Ajuntament de Pineda de Mar va fer arribar dos escrits al Jutjat Degà d'Arenys de Mar i a la Fiscalia d'Arenys de Mar en relació amb els diversos casos de robatoris en habitatges que s'han produït al barri de Pinemar.

L'Ajuntament de Pineda de Mar continua a disposició dels Jutjats i de la Fiscalia d'Arenys de Mar per a totes aquelles actuacions que puguin considerar convenients a realitzar amb l'objectiu d'evitar que es continuïn repetint fets similars i per donar resposta a la demanda ciutadana.