Obertes les inscripcions per al programa de formació gratuïta per a empreses i emprenedors del Centre Innova de Pineda

Les persones interessades han de formalitzar la inscripció gratuïta per correu electrònic a l'adreça: innova@pinedademar.org o per telèfon al 937671560

El Centre Innova de l'Ajuntament de Pineda de Mar ha obert les inscripcions per al programa 'Càpsules formatives per a empreses i emprenedors' que es durà a terme durant el segon trimestre d'aquest any. Aquest programa consta d'onze sessions de formació gratuïta de quatre hores cadascuna.

Les sessions tractaran sobre les formes jurídiques i el pla d'empresa, els tràmits per a la creació d'empreses, fiscalitat, màrqueting digital i xarxes socials, entre d'altres temes d'interès per a emprenedors i empresaris.

El programa formatiu començarà el 12 d'abril i acabarà el 2 de juny i totes les sessions es faran de 15 a 19 h (segons el calendari que s'adjunta), al Centre Innova de Pineda. A cada sessió hi poden participar fins a 15 persones i estan obertes a tothom que s'hagi plantejat la possibilitat de crear el seu propi negoci i vulguin valorar la seva viabilitat, així com per a les persones que ja estiguin posant en marxa o ja hagin creat la seva empresa recentment.

Les persones interessades han de formalitzar la inscripció gratuïta per correu electrònic a l'adreça: innova@pinedademar.org o per telèfon trucant al 937671560, extensió 801.

Les 'Càpsules formatives per a empreses i emprenedors' del Centre Innova formen part del programa d'accions conjuntes que portaran a terme, durant el segon trimestre d'aquest any, els Centres locals de serveis a les empreses (CLSE) dels ajuntaments de Calella, Canet de Mar i Pineda de Mar, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

 

Arxius adjunts