La carretera N-II tallada al trànsit dilluns 21 de març de 12 a 14 h pel pas de la Volta Ciclista a Catalunya

El servei de bus interurbà també es veurà afectat dilluns i no arribarà a l'Hospital de Calella, de 12 a 19 h, per la celebració de la prova ciclista

La Policia Local de Pineda de Mar comunica que el proper dilluns 21 de març, la 96a edició de la Volta Ciclista a Catalunya travessarà la nostra població per la carretera N-II. Per aquest motiu no es podrà ni accedir ni circular per la carretera dilluns de 12 a 14 h.

Es podrà creuar la carretera, però per sota la N-II, en els punts següents:

- Rierany dels Frares - c. Torrent dels Frares

- Av. Montserrat - pg. Hortsavinyà

- C. Vall d’Aran - c. Rasa Vella

La sortida i arribada de la primera etapa de La Volta estarà situat a la carretera N-II a Calella i per aquest motiu la connexió amb Calella no es podrà fer per la carretera, durant la celebració de la prova ciclista.

El servei de bus es veurà afectat. Dilluns 21 de març, de 12 a 19 h, el bus interurbà  no arribarà a l'Hospital de Calella i acabarà el seu recorregut a l'estació de rodalies de Calella. A Pineda, dilluns de 12 h a 14 h, el bus farà el recorregut per la banda de sota de la carretera N-II. Les parades de bus situades als barris que estan per sobre la carretera estaran anul·lades a causa de la cursa ciclista.

La Policia Local de Pineda de Mar demana a la ciutadania que tingui en compte les restriccions a la mobilitat esmentades i, especialment, que disposen d'un gual a la carretera ja que no podran fer-ne ús mentre l'accés a la N-II estigui prohibit, tal com exigeix l'organització de La Volta per motius de seguretat.

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar el Departament de Mobilitat de la Policia Local de Pineda de Mar al telèfon 93 762 96 00.