1a Cursa Jove de Pineda de Mar, dissabte 9 d'abril

La cursa està oberta a la participació dels joves d'entre 16 i 35 anys i les inscripcions s'han de fer a www.gesport.cat

L'Ajuntament de Pineda de Mar organitza la 1a Cursa Jove adreçada als nois i noies d'entre 16 i 35 anys. La cursa es realitzarà el dissabte 9 d'abril a partir de les 10 h, a la Platja dels Pins amb un recorregut de cinc quilòmetres que transcorrerà també per la Platja dels Pescadors i per la Platja de les Dunes de Santa Susanna.

La inscripció per participar a la cursa té un preu de cinc euros (inclou samarreta i avituallament) que es destinaran íntegrament com a donatiu per col·laborar amb els projectes solidaris del Cau de Pineda. Les inscripcions es poden fer per internet a través de www.gesport.cat fins al 6 d'abril.

Aquesta cursa és especial perquè està impulsada i compte amb la implicació directa dels alumnes del Pla de Transició al Treball (PTT) de Pineda de Mar que han participat activament en totes les fases de l'organització i donaran suport a la logística necessària per a la celebració de l'activitat. L'objectiu de la cursa és millorar l'autoestima i els hàbits saludables del joves, donant-los protagonisme i motivació, a través del foment dels valors que van associats a la pràctica esportiva, l'ètica i el civisme.

La cursa  compta amb la col·laboració dels Fondistes Pineda, del Team Calella de Gesport, del Cau de Pineda i de l'Ajuntament de Santa Susanna. També hi han col·laborat de manera transversal diverses regidories (Educació, Joventut, Esports i Salut) i serveis municipals de l'Ajuntament de Pineda de Mar.

 

Arxius adjunts